Omakotitalon yläkerta hyötykäyttöön majoituspalvelussa

  • Tervetuloa
  • 20.9.2014
  • 13.00-15.00
  • Kulmakatu 10, Tampere

Talomme on rakennettu vuonna 1928 ja se käsittää kolme kerrosta. Kellarikerroksessa (30 neliötä) asustaa poikani tyttöystävänsä kera. Minä ja mieheni asustamme keskikerrosta (65 neliötä) ja yläkerrassa (50 neliötä) me harjoitamme tällä hetkellä lyhytaikaista vuokrausta.

Talon yläkerta on ollut meidän käytössämme aiemmin, mutta perheen pienennyttyä otimme yläkertaan vuokralaisen. Aamulehdestä luin, kun perheen äiti vuokrasi Airbnb-palvelun kautta lastenhuonettansa, joten ajattelin koittaa samaa isommassa mittakaavassa, kun vuokralaisemme muutti pois. Oli kesän alku 2013. Toiminta lähti heti hyvin käyntiin, ja syksyllä teimme päätöksen jatkaa toimintaa läpi vuoden. Olen luonteeltani toisista huolehtiva, joten emäntänä toimiminen on hyvin antoisaa. Vieraiden lukumäärä vaihtelee kahdesta seitsemään henkeen.

Yläkerta ja koko talo on sisustettu vintage-huonekaluilla ja Petsamo alueena on hyvin idyllinen ja hiljainen. Sijainti lähellä keskustaa, mutta kuitenkin kuin maalla, on ihanteellinen. Tervetuloa tutustumaan!

Asumisväljyys (m²/hlö)